1 juni 2013
15:00

Hovshaga AIF 1

Referat: EIS F00 - Hovshaga AIF 1

En timme före samligen för matchen mot Hovshaga började regnet vräka ned vilket även fortsatte mer eller mindre under hela matchen. Planen stod dock emot regnet bra men det blev lite trögare i både bollförflyttning och löpningar. Hovshaga 1 kom till Emmaboda som serieledare och vi låg på en andra plats, alltså en tidig seriefinal.
Inledningsvis så var det mycket kamp på mitten och inte många målchanser men i mitten på halvleken står vi och tittar på när en av deras spelare enkelt kan placera in bollen i nätet. 0-1 stod sig halvleken ut och resultatet kunde lika gärna varit 0-0 eller 1-1.

Spelet öppnade upp sig lite mer i andra halvlek och chanserna var flera åt båda hållen. I andra halvlek får vi utdelning och gör inom en kort period både 1-1 och 2-1. Därefter fanns några kvitteringschanser för Hovshaga men det fanns också flera lägen för oss att punktera matchen genom 3-1 men resultatet stod sig matchen ut.

Återigen en fantastiskt bra kämpainsats från alla i laget och stort tack för lånet av både 99 och 01 tjejer då vi hade en del frånvaro pga skador. Vi stod upp bra och höll oss kyliga då vissa av Hovshagas spelare spelade väl fysiskt. Deras spel fick till slut tråkig konsekvens 10 minuter före slutet genom en helt huvudlös tackling, långt från bollen. Resultatet en hjärnskakning på en av våra spelare.

I en jättejämn och haltande tabell är vi nu serieledare !

sön 8 sep 2013, 11:00 Hovshaga AIF 1 - EIS F00 2 - 3